Гранд Агро България - ексклузивен представител на листни торове Комплесал

Петър Бонев

Петър Бонев

Основател и изпълнителен директор на Гранд Агро България ЕООД

 

След дългогодишно търсене на най-добрите и ефективни продукти, които изцяло да покриват нуждите на културите, отглеждани от българските земеделци, основах Гранд Агро България – компания, задвижвана изцяло от идеята за реализиране на качествено земеделие посредством премиум продукти и професионални агрономически консултации.

С богат опит в основното и извънкореновото (листно) хранене на земеделските култури, ситуациите и проблемите за разрешаване, с които съм се сблъскал са били много и от различно естество.

А продуктите, които са успели да ме впечатлят с мигновено действие при спешни случаи – много малко. 

В стремежа си да предложа на земеделците работещи, качествени и иновативни продукти, през 2022 година осъществих първото за България ексклузивно партньорство с немската компания за премиум листни торове Комплесал (Complesal).

Създадени изцяло с мисъл за растенията и околната среда, продуктите на Комплесал са истински пример за немско качество, които впечатляват още след първото приложение.

Благодаря за доверието на всички партньори, които избраха да работят с висококачествените суспензионни и течни формули от Комплесал, както и с непоколебимо ефективните биостимулатори на бранда.

+359 896 83 99 66

grandagrobg@gmail.com

Гранд Агро България  – компания, ориентирана изцяло към предлагането на съвременни, висококачествени торове за минерално хранене на растенията 

Създадена в началото на 2022 година, Гранд Агро България сформира прекрасен екип от професионалисти, който за много кратък период от време успя осъществи многобройни агрономически консултации, агротехнологични мероприятия, растително-защитни консултации, консултации в областта на минералното хранене на растенията, както и консултации с цел установяване на хранителни дефицити.

Мисия и ценности на Гранд Агро България

Мисията на компанията е да спомага за осъществяването на ефективно и екологично земеделие. В стремежът си да следваме своята мисия, ние се стараем да предлагаме най-подходящите продукти спрямо изискванията на всяка индивидуална култура, като се съобразяваме с многобройните разнообразни странични фактори.

Благодарение на тясната ни специализация в диагностицирането на хранителни дефицити и изготвянето на препоръки за хранене на растенията, ние успяваме да предложим оптимални решения на всеки клиент.

Част от ценностите на Гранд Агро България, изповядвани от всеки един член на екипа, е прецизното задоволяване на потребностите на земеделските производители, без да се нарушава естествения баланс на природата. Значимата и роля за съществуването на всяка една земеделска култура, е основната причина, поради която се стремим да предлагаме полезни и иновативни продукти, които не застрашават поколенията след нас.

Земеделието в България е на изключително високо ниво и това е предпоставка за високи изисквания от страна на българските земеделски производители. Основна цел на компанията е предлагането на премиум продукти, напълно удовлетворяващи нуждите на земеделците и максимално съобразени с начините на отглеждане на специфичната култура.

Зад Гранд Агро България стои екип, чиито членове са специализирани както в агрономията, така и в търговията, насочени към утвърждаването на висококачествени продукти от премиум брандове. Дългогодишният ни опит в областта на селското стопанство и по-специално в дистрибутирането и консултациите в областта на храненето на растенията е гаранция за успех и устойчиво развитие на Вашият бизнес!