За Гранд Агро & Complesal

Гранд Агро & Complesal

Създадена в далечната 1953 година от дружеството Хоехст Шеринг, Complesal® e марка с дългогодишна история, родена от съвместната дейност на двама немски производители на химикали и фармацевтични продукти. Свойствата и качествата на продуктите под бранда Complesal® са това, което неоспоримо му дава право да присъства официално в учебниците за агрономически науки в Германия. Впоследствие Хоехст Шеринг става част от Bayer, а брандът Complesal® е придобит от компанията Аглюкон през 1994 година.

След като Вилхелм Хауг Груп придобива Аглюкон, немската марка Complesal®  излиза на международния пазар. Създаден през далечната 1926 година, мултинационалът Хауг за кратък период от време успява мащабно да уголеми производствените си звена. Така, ръка за ръка на терена излизат компания с мощни производствени бази и немски премиум бранд, предлагащ продукти с формулация без аналог.

В следващите години настъпват ключови промени в Аглюкон, които доказват тяхната мащабна научно-развойна дейност, висококвалифицирано производство и са гарант за лансиране на висококачествени продукти на пазара. През 2010 година компанията реализира ново звено за суспензии в Дюселдорф, а през 2014 година отваря врати нова лаборатория за контрол на качеството и развитие на продуктите, която е снабдена с технологично оборудване, отговарящо на най-високите международни изисквания. 

2018 година е ключова за Complesal® – с изцяло обновена визия и напълно готов да отговори на специфичните нужди на земеделците, брандът се утвърждава на международния пазар с нова сила под слогана „Новото лице на листното торене“.

Complesal – новото лице на листното торене

Ако търсите най-съвременните листни торове, тогава не търсете повече – ние предлагаме иновации и компетентност по отношение на листните торове за всички култури по света, концентрирани в една марка. С постоянни подобрения и адаптации, Complesal® се фокусира върху нуждите на фермерите и повишава добива и качеството на реколтата с най-новите решения за хранителни вещества.

Увеличете бизнеса си с Complesal®!

#
Complesal® Компетентност

Complesal® е доказателство за десетилетия експертен опит в листното торене със специални формули и балансирани съотношения на хранителни вещества, ориентирани към растенията – идеално адаптирани за всяка култура.

$
Complesal® Иновация

В резултат на последователни изследвания Complesal® предлага най-новите добавки за подобряване на усвояването на хранителни вещества и допринасяне за променящата се среда.

#
Complesal® Интернационалност

Complesal® се използва по целия свят. Различните екосистеми и климатични условия изискват различни и точни решения.

$
Продуктова гама Complesal®

Високотехнологични суспензии – Complesal® Professional

Високотехнологичните формули от гамата Complesal® Professional се характеризират с изключително висока концентрация на хранителни вещества. Съдържащите се хранителни свойства осигуряват бърза скорост на усвояване и мощно хранене на растенията. Освен това всички продукти в тази гама са обогатени с пълен набор от добавки.

#
Течни форми – Complesal® Essential

Формулировките на NPK и специалните конфигурации с макронутриенти и микроелементи в гамата течни формули Complesal® Essential съдържат съотношения на хранителни вещества, фокусирани върху растенията и напълно достъпни за растенията. Освен това, продуктите са обогатени с уникален екстракт от морски водорасли, за да намалят стреса и да помогнат на вашите растения да се възстановят.

$
Биостимулатори – Complesal® Active

Продуктите от линията Complesal® Active включват по-високи концентрации както на естествени органични киселини, така и на екстракти от морски водорасли. Освен това, те са силно обогатени с различни комбинации от хранителни вещества за широк спектър от култури и за различни фази на приложение.

#
Фертигация – Complesal® Drip

Капковото напояване се нуждае от други функции освен листното торене. Complesal® Drip не само съдържа хранителни вещества, но от една страна е в състояние да почисти капковите тръби и дюзите от остатъци, а от друга страна Drip продуктите витализират почвата ефективно благодарение на органичните съединения.