Ново ниво на земеделие

Сега получавате всички необходими биостимулатори и хранителни съставки в една серия – Комплесал Актив. Помага ви да пестите време и да увеличавате своите добиви!

Комплесал Актив – подходящи за биологично земеделие – включени в списъка FiBL

Следвайки една от най-големите тенденции в селското стопанство, продуктите Комплесал Актив съдържат добре подбрани съставки, които позволяват тяхната употреба в биологичното земеделие. Възползвайте се от универсални продукти, които обединяват силите на органични и минерални източници за различни регионални изисквания.

 

Комбинация от най-ефективните органични екстракти в света:

аминокиселини + екстракт от морски водорасли

Продуктите Комплесал Актив включват по-високи концентрации както на естествени органични киселини, така и на екстракти от морски водорасли. Освен това, те са силно обогатени с различни комбинации от хранителни вещества за широк спектър от култури и различни времена за приложение. 

Комплесал - новото лице на листното торене

Комплесал Актив е идеалната подкрепа за Вашите култури като ефективна биостимулация за растения, които страдат от стресови периоди като пресаждане, периоди на суша и замръзване, както и атаки от гъби и хищници.

Аминокиселини

Силно активни органичени съединения, които стимулират и укрепват културата, като и помагат да се адаптира към критични ситуации.

Водорасли

Екстрактът от морски водорасли осигурява добър и стабилен растеж дори при стресови условия (горещина, суша, соленост, воден стрес и студ) благодарение на биостимулиращия ефект на естествените растителни съставки от четири различни вида водорасли. В резултат на това растението остава стабилно и силно.

Фолистик

Траен лепкав ефект за по-добро поглъщане, осигуряващ устойчивост срещу външни фактори

IPM подобрител

Налични растителни съставки, които оптимизират ефективността и подобряват ефекта от пестицидите.