Комплесал Фокус S

Комплесал Енерджи

Комплесал Есънс Z

Комплесал Есеншъл – серия високотехнологични течни формули

Комплесал Есеншъл съдържа балансирани и растително ориентирани съотношения на хранителни вещества. Бързодействащите формули подпомагат бързото усвояване на хранителните вещества за максимална ефективност, водеща до незабавна реакция и намаляване на стреса. Те осигуряват оптимално снабдяване с макроелементи и пълен набор от микроелементи за широк спектър от култури.

Комплесал Есеншъл включва технологията Фолистик, както и морски водорасли, което води до добър и стабилен растеж дори при условия на стрес. Специалните формули Комплесал Есеншъл са разработени с идеален състав от микроелементи за всяко растение. Формулировките Комплесал Есеншъл NPK осигуряват научно обосновано съотношение на азот (N), фосфор (P) и калий (K).

Обогатени с морски водорасли за подобрено здраве на растенията

Силата на течните формули Комплесал Есеншъл се крие в голямото количество екстракти от морски водорасли, с което са обогатени. Доказано е, че водораслите стимулират здравето на растенията, особено по време на периоди на стрес (например суша) и цъфтеж поради съдържащите се фитохормони и витамини.

Уникалната комбинация от най-ефективните морски водорасли повишава устойчивостта на биотичен и абиотичен стрес, като по този начин осигурява по-здрави и по-силни растения.

Ключови предимства

• Повишена устойчивост на болести и стрес
• По-добро усвояване и транслокация на хранителни вещества
• По-дълъг срок на годност на произведените стоки
• Подобрена устойчивост на замръзване

Комплесал добавки в серия Есеншъл, които ви гарантират перфектни резулати още след първото третиране

Морски водорасли

Екстрактът от морски водорасли осигурява добър и стабилен растеж дори при стресови условия (горещина, суша, соленост, воден стрес и студ) благодарение на биостимулиращия ефект на естествените растителни съставки от четири различни вида водорасли. В резултат на това растението остава стабилно и силно.

Фолистик

Траен лепкав ефект за по-добро поглъщане, осигуряващ устойчивост срещу външни фактори.

Микро фокус

Съотношението на микронутриентите поддържа ефикасността на макро настройката и осигурява на растенията балансиран микроелементен състав. Катионната фракция (Fe, Cu, Mn, Zn) е напълно хелатирана с EDTA и достъпна за растенията.

NPK Фокус

Най-доброто предлагане на хранителни вещества, които са най-необходими на растението. Идеално съотношение на макроелементи за многофункционално хранене на растенията. Оптимизирани източници на N с фокус върху напълно хармонизирано съотношение на NPK.