Complesal Professional – Суспензионни торове с добавена стойност

Високотехнологични формулировки

Complesal® Professional е високотехнологичен листен тор със специални формули и балансирани съотношения на хранителни вещества, ориентирани към растенията. Бързодействащите формули подпомагат бързото усвояване на хранителните вещества за максимална ефикасност, водеща до незабавна реакция и намаляване на стреса.

Авангардни добавки

Проникването на хранителни вещества в листата е сложен процес. Изборът на хранителен състав и суровини е важен за гарантиране на висока производителност. Само напълно водоразтворими хранителни вещества могат да достигнат бързо до растението. Пълният набор от добре балансирани добавки на Complesal спомага за подобряване на абсорбцията на хранителни вещества, кондициониране на сместа за пръскане и намаляване на загубите при отмиване. Те играят важна роля за компенсиране на ефектите от неблагоприятните атмосферни условия (горещина, дъжд). Освен това, подобряват усвояването на хранителните вещества.

Анти Дрейф

Намалява загубата по време на пръскане при ветровити условия

RAMP технология

По-висока абсорбция на хранителни вещества за по-кратък период от време

IPM подобрител

Налични растителни съставки, които оптимизират ефективността и подобряват ефекта на пестицидите

Фолистик

Траен лепкав ефект за по-добро поглъщане, осигуряващ устойчивост срещу външни фактори

Високо концентрирани Complesal® Professional суспензионни торове

Всички суспензионни торове Complesal® осигуряват най-висока концентрация на хранителни вещества. Поради по-ниското им водно съдържание, земеделците успяват да се възползват от по-ниски количества и необходими обеми. Освен това околната среда също печели от това, че Вие използвате Complesal – по-малко използване на опаковъчен материал на литър и намалено количество енергия, необходима за транспорт.