Ключови предимства на листни торове Комплесал

Z

Четири иновативни добавки

Z

Екологично устойчиви листни торове

Z

Внимателно подбрани продукти

Z

Идеален състав

Z

Премиум качество на течности и суспензии

Z

Оптимизирани торове за специфичните нужди на културите

Z

Уникална комбинация от екстракти от морски водорасли, насърчаващи устойчивостта на растенията

Z

Физиологично благоприятни хранителни форми за растенията

Z

Съдържат балансирано и високо съдържание на микроелементи

Z

Формулировките с катионни микроелементи са напълно хелатирани

Z

С ниско съдържание на хлорид

История на бранда

Създадена в далечната 1953 година от дружеството Хоехст Шеринг, Комплесал e марка с дългогодишна история, родена от съвместната дейност на двама немски производители на химикали и фармацевтични продукти. Свойствата и качествата на продуктите под бранда Комплесал са това, което неоспоримо му дава право да присъства официално в учебниците за агрономически науки в Германия. Впоследствие Хоехст Шеринг става част от Bayer, а брандът Комплесал е придобит от компанията Аглюкон през 1994 година.

След като Вилхелм Хауг Груп придобива Аглюкон, немската марка Комплесал излиза на международния пазар. Създаден през далечната 1926 година, мултинационалът Хауг за кратък период от време успява мащабно да уголеми производствените си звена. Така, ръка за ръка на терена излизат компания с мощни производствени бази и немски премиум бранд, предлагащ продукти с формулация без аналог.

Развитието на Комплесал

В следващите години настъпват ключови промени в Аглюкон, които доказват тяхната мащабна научно-развойна дейност, висококвалифицирано производство и са гарант за лансиране на висококачествени продукти на пазара. През 2010 година компанията реализира ново звено за суспензии в Дюселдорф, а през 2014 година отваря врати нова лаборатория за контрол на качеството и развитие на продуктите, която е снабдена с технологично оборудване, отговарящо на най-високите международни изисквания. 

2018 година е ключова за Комплесал – с изцяло обновена визия и напълно готов да отговори на специфичните нужди на земеделците, брандът се утвърждава на международния пазар с нова сила под слогана „Новото лице на листното торене“.

Комплесал – новото лице на листното торене

Ако търсите най-съвременните листни торове, тогава не търсете повече – ние предлагаме иновации и компетентност по отношение на листните торове за всички култури по света, концентрирани в една марка. С постоянни подобрения и адаптации, Комплесал се фокусира върху нуждите на фермерите и повишава добива и качеството на реколтата с най-новите решения за хранителни вещества.

Увеличете бизнеса си с Комплесал!

#
 Комплесал
Компетентност

Комплесал е доказателство за десетилетия експертен опит в листното торене със специални формули и балансирани съотношения на хранителни вещества, ориентирани към растенията – идеално адаптирани за всяка култура.

$
Комплесал
Иновация

В резултат на последователни изследвания Комплесал предлага най-новите добавки за подобряване на усвояването на хранителни вещества и допринасяне за променящата се среда.

#
Комплесал
Интернационалност

Комплесал се използва по целия свят. Различните екосистеми и климатични условия изискват различни и точни решения.

комплесал про
$
Продуктова гама
Комплесал ПРО

Високотехнологични суспензии – Комплесал ПРО

Високотехнологичните формули от гамата Комплесал ПРО се характеризират с изключително висока концентрация на хранителни вещества. Съдържащите се хранителни свойства осигуряват бърза скорост на усвояване и мощно хранене на растенията. Освен това всички продукти в тази гама са обогатени с пълен набор от добавки.

#
Течни форми –
Комплесал Есеншъл

Формулировките на NPK и специалните конфигурации с макронутриенти и микроелементи в гамата течни формули Комплесал Есеншъл съдържат съотношения на хранителни вещества, фокусирани върху растенията и напълно достъпни за растенията. Освен това, продуктите са обогатени с уникален екстракт от морски водорасли, за да намалят стреса и да помогнат на вашите растения да се възстановят.

комплесал есеншъл
комплесал актив
$
Биостимулатори –
Комплесал Актив

Продуктите от линията Комплесал Актив включват по-високи концентрации както на естествени органични киселини, така и на екстракти от морски водорасли. Освен това, те са силно обогатени с различни комбинации от хранителни вещества за широк спектър от култури и за различни фази на приложение.

#
Фертигация –
 Комплесал Дрип

Капковото напояване се нуждае от други функции освен листното торене. Комплесал Дрип не само съдържа хранителни вещества, но от една страна е в състояние да почисти капковите тръби и дюзите от остатъци, а от друга страна Дрип продуктите витализират почвата ефективно благодарение на органичните съединения.